Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

osu! adı habersizce değiştirilmiş

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
osu! adı habersizce değiştirilmiş Arkadaşlar, ben uzun süre önce osu oynuyordum. Fakat uzun bir süre oyunu oynayamadım, üniversite okuduğum için. Bugün bir oyuna girip bakmak istedim. Oyuna girdiğimde ismim değişmişti. Basbaya osu!'da çalışan kişiler benim kullanıcı adımı değiştirmişler. Hayatımda bunu ilk defa yaşıyorum, resmen rezalet. Bunu nasıl düzeltirim, bilen var mı? Uzun süre girmediğimden ismimi başkası almış şimdi. O kişinin oyun süresi de 0 dakika. Hiç oyun oynamayan biri benim oyun adımı almış resmen. Desteğe...

teşekkürler

osu! adı habersizce değiştirilmiş gibi bir durumla karşılaşman can sıkıcı, ama en sık görülen nedenlerden biri hesap güvenliği açıkları ya da uzun süreli inaktiflik politikaları. Öncelikle osu! hesabına bağlı e-posta şifreni ve oyunun kendi şifreni derhal değiştirmek önemli; bu tür bir isim gaspı genellikle hesapların ele geçirilmesiyle başlıyor. Eğer hesabın güvende ve ele geçirilmemişse, uzun süre oyuna girmemen nedeniyle isminin oyunun politikaları gereği geri alınmış olma ihtimali var; bu durumda doğrudan osu! desteğe yazarak durumu izah etmen en sağlıklısı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri