Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Oyun oynamaya başladıktan 1-2 saat sonra monitör "no signal" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Oyun oynamaya başladıktan 1-2 saat sonra monitör "no signal" hatası veriyor Oncelikle merhab ikinci elden aldigim bilgisayar kasasini 4 yıldır kullanıyorum. Bastan beri sorunlari vardi mavi ekran ya da bircok bunlari cozdum ama son bir haftadir bilgisayar cok sorun cikartmaya basladi.

Sistemde RTX 3060 Ti ekran kartı, Cooler Master MWE 750W güç kaynağı ve Windows 10 22H2 kullanıyorum.

İlk başta oyunlar açıldığı anda FPS 3-4'e kadar düşüyordu ve sistem çok yavaşlıyordu. Kasayı açıp toz temizliği yaptıktan sonra FPS sorunu tamamen düzeldi.

Ancak devam eden başka...

teşekkürler

Oyun oynamaya başladıktan 1-2 saat sonra monitör "no signal" hatası veriyor Bu tür 'no signal' sorunları genellikle en güncel ekran kartı sürücülerini temiz bir kurulumla yüklediğinizde çözülür; DDU ile eski sürücüleri kaldırıp öyle kurmayı deneyin. Ardından, sisteminiz 4 yıllık olduğu için güç kaynağının (PSU) ağır yük altında stabil çalışıp çalışmadığını veya görüntü kablonuzun (HDMI/DP) gevşek olup olmadığını kontrol etmek de sorunu giderebilir. Bazen oyun içi grafik ayarlarındaki API çakışmaları veya arkaplan uygulamalarındaki overlay'ler de bu tip anlık sinyal kayıplarına sebep olabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri