Neler yeni
ELFDaily ekibi olarak her ay aranızdan 1 kişiye ücretsiz 1 aylık knight online server hediye etmek istiyoruz. Etkinliğin detaylarını whatsapp kanalına katılarak öğrenebilirsiniz. Whatsapp Kanalımıza Katılmak İçin Buraya Tıklayın

Oyuna giriş hatası

ergncydm

Kullanıcı
Kredi
2
Merhaba İlgili konuda yapılan bot'un çalışması sırasında hata alıyorum. İlgili klasörün içerisine gerekli dosyaları attığımda oyuna giremiyorum starta bastıktan sonra devamı gelmıyor. Sorunun çözümü hakkında yardımcı olabılecek arkadaşlar varmı ?

Paylaşılmış olan link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Emir

Usta Üye
VIP Üye
Kredi
0
Merhaba İlgili konuda yapılan bot'un çalışması sırasında hata alıyorum. İlgili klasörün içerisine gerekli dosyaları attığımda oyuna giremiyorum starta bastıktan sonra devamı gelmıyor. Sorunun çözümü hakkında yardımcı olabılecek arkadaşlar varmı ?

Paylaşılmış olan link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

hocam acme korumalıysa daha şimdi paylaştım güncel çalışan bi koxp

link:

soacs içinde arşivlerime bakınca haberdar ederim

Kişi Yorumladı

ergncydm

Kullanıcı
Kredi
2
Güvenlik olarak soasc mı ne kullanıyor sanırım ben koxptan ziyade uzaktan vurma seri vurma gibi özellikleri arıyorum ilgin için teşekkür ederim

Kişi Yorumladı