Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Paylaşımlı hesapta Crimson Desert açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Paylaşımlı hesapta Crimson Desert açılmıyor Crimson desert hesabı içeren bir paylaşımlı Steam hesabı aldım ve oyunu kurdum. Oyuna offline girmeye çalıştığımda Steam'i çevrimiçi moda almamı söyleyen bir hata ekranı ile karşılaştım. Çevrimiçi girmeye çalışırken ise oyun açılmıyor ve şunların yazılı olduğu bir ekran geliyor."üzgünüz, bir şeyler ters gitti, çözümler için şu adresi ziyaret edin: (link)"
(Aldığım ilanda denuvosuz yazıyordu belki onunla alakalıdır bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim)

Linki açtığımda tarayıcıda bir...

teşekkürler

Paylaşımlı hesapta Crimson Desert açılmıyor
Bu tür paylaşımlı hesaplarda oyunun açılmama sorunu genellikle hesap sahipliğinin Steam tarafından yeniden doğrulanması gerektiği anlamına gelir. Aldığınız "oyun satın alma işleminiz şu anda doğrulanamadı, 24 saat bekleyip tekrar deneyiniz" hatası da tam olarak bunu işaret ediyor; yani oyunu satın alan hesaba tekrar giriş yapıp Steam'i çevrimiçi modda 24 saat kadar bekletmeniz ilk bakılacak çözüm. Bu süre zarfında ana hesaba birkaç kez girip çıkmak Steam'in durumu yenilemesine yardımcı olabilir ama asıl çözüm sabırlı olmak. Eğer bu bekleme süresi sonunda da sorun devam ederse, paylaşımlı hesap kullanımına dair farklı bir kısıtlama olma ihtimali var.

Kişi Yorumladı
Geri