Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

PlayStation 2'de oynanan God of War 1'de cutscene gelmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
PlayStation 2'de oynanan God of War 1'de cutscene gelmiyor Çipli Slim PS2'den God of War 1 oynuyordum. Pandora's Temple yerine geldim. Aşağı taraftaki taşları çekip yukarı çıkmam lazım fakat yukarı çıktığımda ara sahne ekrana gelmiyor. Sıkıştım oyunda. Umarım yardımcı olursunuz. 🙏🏻

PlayStation 2'de oynanan God of War 1'de cutscene gelmiyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Bu tür ara sahne sorunları, oyun dosyalarının bütünlüğünde yaşanan bozulmalar veya konsol/oyun yazılımındaki geçici hatalar nedeniyle ortaya çıkabilir. Pandora's Temple gibi kritik bölümlerde bu tür aksaklıklar oyun akışını engelleyebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun diskinde bozuk sektörler veya çizikler
  • Kayıt dosyasının (save file) bozulması
  • Oyunun bu spesifik bölümünde bilinen bir hata
  • Konsolun geçici yazılım sorunları veya önbellek hatası
  • Gerekli oyun verilerinin eksik veya hasarlı olması
PlayStation 2'de oynanan God of War 1'de cutscene gelmiyor çözüm adımları
  1. Oyunu ve PlayStation 2 konsolunu tamamen kapatıp yeniden başlatın.
  2. Eğer mümkünse, daha önceki bir kayıt dosyasından (save file) oyunu yükleyerek aynı bölüme ilerlemeyi deneyin.
  3. Oyun diskinizin fiziksel durumunu kontrol edin; herhangi bir çizik, leke veya hasar olup olmadığını dikkatlice inceleyin ve gerekirse temizleyin.
  4. Oyunun bu spesifik bölümünde benzer kesintilerin yaşandığına dair çevrimiçi raporlar olup olmadığını araştırın; bu tür hatalar için oyunun belirli sürümleri veya kullanılan modifikasyonlar sebep olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri