Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Portal 2 CO-OP Siyah Ekran Sorunu

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Portal 2 CO-OP Siyah Ekran Sorunu İyi forumlar arkadaşlar,

Bugün bir arkadaşım ile hazır indirimde iken Portal 2 satın aldık. Co-op yani 2 kişilik moduna girdik.
Ben oyunu önce tek kişi oynadım biraz. Kasmadan rahat oynayabiliyorum ama 2 kişilik moda girdiğimizde ise ekran siyah oluyor ve seste de takılma oluyor.

Ne yapabilirim? Teşekkürler.

Portal 2 CO-OP Siyah Ekran Sorunu sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir. Bu, genellikle ortak oyun modunda başlatılamayan yaygın bir sorundur. Genellikle oyun dosyalarının bütünlüğü veya grafik ayarlarıyla ilgilidir. Bu temelleri ele almak genellikle siyah ekran sorununu çözer.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
  • Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluk göstermesi.
  • Oyun içi grafik ayarlarının sistemle uyumsuz olması.
  • Arka planda çalışan çakışan yazılımlar.
  • DirectX veya Visual C++ Redistributable gibi gerekli bileşenlerin eksikliği.
Portal 2 CO-OP Siyah Ekran Sorunu çözüm adımları
  1. Steam'de Portal 2'ye sağ tıklayın, Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'yı seçin.
  2. Oyunu başlatın, ana menüden Seçenekler > Görüntü ayarlarına gidin ve çözünürlüğü, tam ekran modunu kontrol edin.
  3. Ekran kartınız için en son sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip temiz bir kurulum yapın.
  4. Oyunun kurulu olduğu dizindeki ayar dosyalarını (varsa) silip oyunu yeniden başlatarak varsayılan ayarlarla başlatılmasını sağlayın.
  5. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları (antivirüs, dosya indirme programları vb.) kapatın.
  6. Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin en güncel sürümlerini yüklediğinizden emin olun.
    [/LIST=1]

Kişi Yorumladı
Geri