Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Pro Soccer Online giriş yapılırken "login failed: Profile request failed" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Pro Soccer Online giriş yapılırken "login failed: Profile request failed" hatası veriyor Herkese selam arkadaşlar, ben crackli olmayan gerçekten para ile satın aldığım Pro Soccer Online'a giriş yapmaya çalıştığım da "login failed: Profile request failed" diye bir hata alıyorum. Oyunu sildim yükledim, dosyaları doğruladım, Steam Cloud'e kapalıydı açtım. Steam'de offline değilim Online'yim ama olmadı, GoodbyeDPI'dan olabilir mi?

Pro Soccer Online giriş yapılırken "login failed: Profile request failed" hatası veriyor Bu tür bir profile erişim hatası genelde oyunun kendi belgeler klasöründeki profil dosyalarının bozulmasından kaynaklanır, bu yüzden ilk olarak Belgelerim klasöründeki Pro Soccer Online'a ait profil klasörünü silmeyi veya adını değiştirip oyunu tekrar çalıştırmayı deneyin. Ayrıca, antivirüs yazılımınızın bu profil dosyalarını karantinaya almadığından emin olun ve kullanıcı hesap izinlerinizin Belgeler klasörü için tam erişim sağladığını kontrol edin. Steam Cloud'u kapalı konuma getirip tekrar açmak da bazen bu tür senkronizasyon problemlerini çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri