Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

PUBG BattlEye "bad service version" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
PUBG BattlEye "bad service version" hatası veriyor https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1779135730936-webp.2718912/

PUBG oynarken ekrana bir hata uyarısı geliyor ve ardından oyun beni maçtan atıyor. Bu sorun çok uzun zamandır devam ediyor ve ne denediysem bir türlü çözemedim.

Sorunu düzeltebilmek adına bilgisayara format bile attım. Format sonrasında ilk başta düzelir gibi oldu fakat bir süre sonra yine aynı hatayı vermeye başladı. Ayrıca oyun içerisinde zaman zaman donmalar (takılmalar) da yaşıyorum.

Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan veya daha önce karşılaşan var mı? Yardımcı...

teşekkürler

PUBG BattlEye "bad service version" hatası veriyor
Bu "bad service version" hatası genellikle BattlEye'ın kendisinin güncel olmamasından veya bozulmuş olmasından kaynaklanır. En sık uygulanan çözüm olarak, oyunun dosyalarını doğrulamak işe yarayabilir, bu işlem BattlEye bileşenlerini de güncelleyebilir. Eğer bu adım sorunu çözmezse, oyunun kurulu olduğu klasördeki BattlEye klasörünü silip oyunu tekrar başlatmak, BattlEye'ı temiz bir kurulumla yeniden oluşturacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri