Neler yeni

PUBG Mobile India geri dönebilir; Hükümet, Krafton yasağını kaldırabilir

estqtf9.png


obil oyun Battlegrounds Mobile India ( BGMI ), Hindistan hükümetinin 2022'nin sonunda yasağını kaldırmasının ardından Hindistan'daki genç ve ilgili oyuncuların mobil ekranlarını yönetmeye hazırlanıyor.

Krafton'un planları birkaç BGMI oyuncusu tarafından biliniyor. hala oyuna erişimi olan ancak güncellemelere erişimi olmayanlar ve YouTuber'lar . Krafton, PUBG ve BGMI oyunlarının resmi yayıncısıdır . Hükümet, PUBG oyununu yasakladı, ancak BGMI, Google ve Apple servis sağlayıcılarından boşaltıldı . İnsanların önümüzdeki günlerde yasağın kaldırılması olarak aldıkları ipucu, Krafton'ın YouTube'da şirket web sitesinde çok sayıda video içeren yeni bir BGMI oynatıcı destek kanalı yayınlamasıydı.

Taraftarlar ve oyuncular bunu iyi karşıladı ve birçoğu oyunu Hindistan'da resmi olarak oynamayı dört gözle bekliyor. Sık sorulan soruları ele almak için YouTube'da dört video yayınlandı. "Prime" ve "Prime Plus" ödemeleri ve faydalarının yanı sıra hesapların yasaklanmasıyla ilgili sorular da ele alınmaktadır. Videolar BGMI'da "kullanım kılavuzları"dır ve ayrıca BGMI web sitesinde yer alır.

Krafton, oyunu Hindistan'a ve PUBG yasağı nedeniyle listeden kaldırıldığı uygulama mağazalarına geri getirmek için çalıştı. İnsanlar hala oyunlara erişebildiği için Hindistan BGMI'yi yasaklamadı. Google ve Apple gibi uygulama platformları, hükümetin herhangi bir talimatı olmamasına rağmen oyunları listeden çıkardığı için güncellemeler engellendi. Krafton'un yıl sonunda yasağın kaldırılmasını düşündüğü için PUBG'nin başka bir portal üzerinden yayınlanması bekleniyor
 

Üst