Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

R7 5700X - 3060 sistemde Grand Theft Auto V çalışmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
R7 5700X - 3060 sistemde Grand Theft Auto V çalışmıyor Merhaba,
GTA V Enhanced & legacy (Epic Games) indirdim ancak oyunu bir türlü açamadım. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalıştım ama "erişim engellendi" hatası aldım. Birkaç reboot attıktan sonra sorun devam etti. Rockstar Games Launcher logo ekranında takılı kaldı, hiçbir hata mesajı vermeden 5+ dakika r logosunda bekliyor. Bazen kapanıyor, bazen de stuck kalıyor. Önce Enhanced denedim. Zombie process denen duruma düşüp durdu. BattlEye Launcher sildim, oyunun EXE'lerini sildim, Rockstar...

teşekkürler

R7 5700X - 3060 sistemde Grand Theft Auto V çalışmıyor diye belirtmişsin, bu tarz takılmalar ve erişim engellendi uyarıları çoğunlukla oyun dosyalarının eksik veya bozuk olmasından ya da ekran kartı sürücülerinin eski kalmasından ileri gelir. En güvenilir başlangıç adımı olarak Rockstar Games Launcher üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı denemeni tavsiye ederim. Eğer bu işe yaramazsa, ekran kartı sürücülerinin en güncel sürümünü temiz kurulumla yüklemek ve gereksiz arayüzleri (overlay) kapatmak da genellikle çözüm olur.

Kişi Yorumladı
Geri