Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Rainbow Six'te sürekli kayıtlar siliniyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Rainbow Six'te sürekli kayıtlar siliniyor Arkadaşlar, bir süredir oyuna girdiğimde sürekli bu hatayı alıyorum. İki seçeneği de denedim; en güncel olanı seçtiğimde de, yerel veya çevrimiçi seçtiğimde de beni eğitime atıyor. Menüye döndüğümde ise karakter tamamen sıfırlanmış oluyor. Skinler falan defaulta dönüyor ki bildiğiniz gibi bu oyunda bu durum resmen işkence.

Son kez hesabı baştan dizmeyi düşünüyorum. Daha önce oyunu silip yeniden yükledim, dosya doğrulaması yaptım. Dışarıdan etki edebilecek kullandığım tek şey GoodbyeDPI...

teşekkürler

Rainbow Six'te sürekli kayıtlar siliniyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunun kayıt dosyalarının sürekli silinmesi, karakter ayarlarının varsayılana dönmesi ve otomatik olarak eğitime yönlendirilme sorunu ilerlemenizi kaybetmenize neden olur. Bu durum, oyun deneyimini olumsuz etkileyerek kişisel ayarlarınızın ve kazançlarınızın sıfırlanmasına yol açar.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bulut kayıt senkronizasyonunda yaşanan çakışmalar veya hatalar.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Üçüncü parti yazılımların (özellikle GoodbyeDPI gibi) oyuna müdahalesi.
  • Oyunun yapılandırma dosyalarındaki bozulmalar veya izin sorunları.
  • Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımlarının oyun dosyalarına erişimi engellemesi.

Rainbow Six'te sürekli kayıtlar siliniyor çözüm adımları
  1. GoodbyeDPI gibi oyuna müdahale edebilecek tüm harici programları kaldırın veya geçici olarak devre dışı bırakın.
  2. Oyunun bulut kayıt ayarlarını kontrol edin; eğer açıksa kapatın, oyunu bir kere kaydedin, ardından bulut senkronizasyonunu tekrar etkinleştirip yerel kayıtları tercih ettiğinizden emin olun.
  3. Oyunun yapılandırma dosyalarını (genellikle Belgelerim klasöründe bulunur) yedekleyip silin; oyunun bu dosyaları yeniden oluşturmasına izin verin.
  4. Ubisoft Connect veya kullandığınız başlatıcı üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü yeniden doğrulayın ve eksik/bozuk dosyaları onarın. Ardından oyunun kurulu olduğu klasör ve belgeler klasörleri için yönetici hakları ile tam denetim izni verin.
  5. Antivirüs programınızın veya güvenlik duvarınızın oyun dosyalarını veya kayıtlarını engellemediğinden veya karantinaya almadığından emin olun.

Kişi Yorumladı
Geri