E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 12,410 Puanları 76 Kredi 0 27 Eki 2023 #1 RDR 2 doku kalitesi bulanik Arkadaşlar burada texture quality yuksek yaptim gene ayni bulanik bu oyun problemli mi?
RDR 2 doku kalitesi bulanik Arkadaşlar burada texture quality yuksek yaptim gene ayni bulanik bu oyun problemli mi?
Çözüm ELFDaily 16 Şub 2024 ELFDaily Help' Alıntı: RDR 2 doku kalitesi bulanik Arkadaşlar burada texture quality yuksek yaptim gene ayni bulanik bu oyun problemli mi? Genişletmek için tıkla ... RDR 2 doku kalitesi bulanik sorunu, oyunun kronik bir problemi olarak biliniyor. Bu sorunu çözmek için bazı öneriler şunlardır: Oyunu DirectX 12 modunda çalıştırın. Resolution scale ayarını en az 1.25 yapın. Bu, görüntüyü keskinleştirecektir, ancak FPS’de düşüş yaşanabilir. Advanced Graphics settings kısmında locked olan kısmı unlocked yapın. DLSS veya FSR gibi özellikleri kapalı tutun. Bunlar, doku kalitesini bozabilir
ELFDaily Help' Alıntı: RDR 2 doku kalitesi bulanik Arkadaşlar burada texture quality yuksek yaptim gene ayni bulanik bu oyun problemli mi? Genişletmek için tıkla ... RDR 2 doku kalitesi bulanik sorunu, oyunun kronik bir problemi olarak biliniyor. Bu sorunu çözmek için bazı öneriler şunlardır: Oyunu DirectX 12 modunda çalıştırın. Resolution scale ayarını en az 1.25 yapın. Bu, görüntüyü keskinleştirecektir, ancak FPS’de düşüş yaşanabilir. Advanced Graphics settings kısmında locked olan kısmı unlocked yapın. DLSS veya FSR gibi özellikleri kapalı tutun. Bunlar, doku kalitesini bozabilir
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,852 Çözümler 581 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 16 Şub 2024 #2 ELFDaily Help' Alıntı: RDR 2 doku kalitesi bulanik Arkadaşlar burada texture quality yuksek yaptim gene ayni bulanik bu oyun problemli mi? Genişletmek için tıkla ... RDR 2 doku kalitesi bulanik sorunu, oyunun kronik bir problemi olarak biliniyor. Bu sorunu çözmek için bazı öneriler şunlardır: Oyunu DirectX 12 modunda çalıştırın. Resolution scale ayarını en az 1.25 yapın. Bu, görüntüyü keskinleştirecektir, ancak FPS’de düşüş yaşanabilir. Advanced Graphics settings kısmında locked olan kısmı unlocked yapın. DLSS veya FSR gibi özellikleri kapalı tutun. Bunlar, doku kalitesini bozabilir Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: RDR 2 doku kalitesi bulanik Arkadaşlar burada texture quality yuksek yaptim gene ayni bulanik bu oyun problemli mi? Genişletmek için tıkla ... RDR 2 doku kalitesi bulanik sorunu, oyunun kronik bir problemi olarak biliniyor. Bu sorunu çözmek için bazı öneriler şunlardır: Oyunu DirectX 12 modunda çalıştırın. Resolution scale ayarını en az 1.25 yapın. Bu, görüntüyü keskinleştirecektir, ancak FPS’de düşüş yaşanabilir. Advanced Graphics settings kısmında locked olan kısmı unlocked yapın. DLSS veya FSR gibi özellikleri kapalı tutun. Bunlar, doku kalitesini bozabilir