Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RDR 2'nin DLSS dosyasını düzenledikten sonra oluşan ERR_GFX_STATE hatası nasıl çözülür?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RDR 2'nin DLSS dosyasını düzenledikten sonra oluşan ERR_GFX_STATE hatası nasıl çözülür? RDR 2'yi crackli şekilde oynuyordum ve DLSS dosyasıyla oynadım en son sürümle değiştirdim. Oyunu açıyorum oyunun oynanılabilir kısmına girince ERR_GFX_STATE hatası alıyorum. Bana asıl doğal dosyasını iletir misiniz? Ve nasıl modlarım DLSS 4.5 ve Frame Gen gibi teknolojileri kullanırım. 5070 kullanıyorum.

Edit: DLSS sürümünü 3.7.20'e değiştirip önbellek dosyalarını sildim(sga ve numaralı olanları belgeler>rockstar Games de olan). Sonrasında oyunu açabildim ancak normalde Ultra ayarlarda 120...

teşekkürler

RDR 2'nin DLSS dosyasını düzenledikten sonra oluşan ERR_GFX_STATE hatası nasıl çözülür?
Modifiye edilmiş oyun dosyaları, özellikle DLSS gibi grafik ayarlarında yapılan değişiklikler, `ERR_GFX_STATE` hatasına yol açabilir. En sık rastlanan neden, uyumsuz bir DLSS sürümünün oyunla çakışmasıdır. Sizin de belirttiğiniz gibi, genellikle en etkili çözüm uyumlu bir DLSS sürümünü tekrar kurmak ve belgelerdeki Rockstar Games klasöründeki önbellek dosyalarını temizlemektir. Dosyaların bütünlüğünü doğrulamak da bu tür grafiksel tutarsızlıkları gidermeye yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri