Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RDR1 "ACCESS_VİOLATİON" hatası neden olur sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Access Violation hataları, oyun dosyalarındaki bozulmalar, sistem izinlerinin yetersiz kalması veya sürücü çakışmaları gibi çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Bu tür sorunlar genellikle oyunun çalışma ortamındaki bir tutarsızlığa işaret eder.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
Oyunun kurulu olduğu dizine yeterli erişim izinlerinin verilmemesi.
Ekran kartı, ses kartı gibi donanım sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluğu.
Arka planda çalışan ve oyunla çakışan yazılımlar veya güvenlik duvarı ayarları.
İşletim sistemindeki genel uyumluluk sorunları veya güncel olmayan bileşenler.
RDR1 "ACCESS_VİOLATİON" hatası neden olur çözüm adımları
Oyunun başlatıcısı üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
Oyunun çalıştırılabilir dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanın.
Ekran kartı ve diğer kritik sistem sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin.
Gereksiz arka plan uygulamalarını kapatın ve antivirüs/güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakıp test edin.
Oyunun kurulu olduğu klasör ve belgeler klasörüne tam denetim izni verdiğinizden emin olun.
Oyunun özelliklerindeki uyumluluk sekmesinden farklı bir Windows sürümüyle çalıştırmayı deneyin.
Yeniden DirectX ve Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini kurmayı veya onarmayı deneyin.