Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RDR2 "unable to install prerequisites, please try reinstalling the game." hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RDR2 "unable to install prerequisites, please try reinstalling the game." hatası Merhaba, iyi sosyaller.

Bugün RDR2'yi tekrar açtığımda Rockstar Launcher açılış ekranı gelip sonra yönetici izni istiyor. İzin veriyorum SDK diye bir şey indirmeye çalışıp indirme barı dolmaya yakın bir daha izin istiyor bir iki izin isteyince reddetmeyi denedim başlıktaki hatayı verdi. Eğer kabul edip durursam bu sefer de bu başlıktaki hatayı veriyor. Oradaki çözümü denedim ama düzelmedi. Sürekli izin verdiğimde bazen döngüye girip izin isteyip aynı yüklemeyi yapıp tekrar izin...

teşekkürler

RDR2 "unable to install prerequisites, please try reinstalling the game." hatası için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Bu hata genellikle oyun dosyalarının bütünlüğü, yönetici izinlerinin eksikliği veya gerekli ek paketlerin (SDK gibi) yüklenememesi durumunda ortaya çıkar. Rockstar Launcher'ın bu ek bileşenleri doğru şekilde kuramaması sorunun temel nedenidir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozulmuş veya eksik olması
  • Rockstar Launcher'ın yönetici haklarıyla çalıştırılmaması
  • Antivirüs yazılımının veya güvenlik duvarının yüklemeyi engellemesi
  • Gerekli sistem kütüphanelerinin (SDK, VCRUNTIME vb.) güncel veya yüklü olmaması
  • Diskteki yazma izinlerinde yaşanan sorunlar

RDR2 "unable to install prerequisites, please try reinstalling the game." hatası çözüm adımları
  1. Rockstar Launcher'ı yönetici olarak çalıştırın: Oyun başlatıcısına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  2. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın: Rockstar Launcher'da RDR2'yi bulun, ayarlara girin ve "Dosyaları doğrula" seçeneğini kullanın.
  3. Microsoft Visual C++ Redistributables'ı güncelleyin/onarın: Denetim Masası > Programlar ve Özellikler'den yüklü olan tüm Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini kaldırın, ardından en güncel sürümlerini Microsoft'un resmi web sitesinden indirip kurun. VCRUNTIME140_1.dll hatası da bu bileşenlerle ilgilidir.
  4. Antivirüs ve Güvenlik Duvarını geçici olarak devre dışı bırakın: Yükleme sırasında güvenlik yazılımlarının oyunu veya başlatıcıyı engellemediğinden emin olmak için geçici olarak kapatın.
  5. Rockstar Launcher önbelleğini temizleyin: Başlatıcının kurulu olduğu dizindeki "cache" klasörünü silin veya yeniden adlandırın.
  6. Diskinizin izinlerini kontrol edin: Oyunu kurduğunuz sürücüye sağ tıklayın, Özellikler > Güvenlik sekmesinden "Düzenle" diyerek kullanıcı hesabınızın tam denetim iznine sahip olduğundan emin olun.
  7. Rockstar Games Social Club'ı yeniden yükleyin: Oyunun kurulu olduğu ana dizindeki Rockstar Games Social Club kurulum dosyasını çalıştırarak yeniden yüklemeyi deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri