Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RE4 Remake save dosyası nasıl değiştirilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RE4 Remake save dosyası nasıl değiştirilir? Arkadaşlar merhaba. Resident Evil 4 remake save dosyasını değiştirmek istiyorum ama bir türlü beceremedim. Save dosyasını buldum.
Steam -> userdata -> ID -> 2050650 -> remote.
İçerisine aktarıyorum olmuyor. Hatta kendi save dosyalarım da gitti. Oyun attığım save dosyalarını görmüyor.

RE4 Remake save dosyası nasıl değiştirilir sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.

Save dosyalarını değiştirmeye çalışırken dikkatli olmak önemlidir. Yanlış adımlar mevcut oyun kayıtlarınızı kaybetmenize neden olabilir. Bu nedenle, herhangi bir değişiklik yapmadan önce her zaman mevcut oyun kayıtlarınızı yedeklemeniz önerilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Dosya izinleri veya erişim kısıtlamaları.
  • Yanlış klasöre kaydedilen veya bozuk save dosyaları.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması.
  • Antivirüs yazılımlarının veya güvenlik duvarlarının müdahalesi.
  • Steam Cloud senkronizasyonundaki çakışmalar.

RE4 Remake save dosyası nasıl değiştirilir çözüm adımları
  1. Mevcut oyun kayıtlarınızı oyunun save klasöründen veya belirtilen yoldan (Steam -> userdata -> [Steam ID] -> 2050650 -> remote) farklı bir konuma kopyalayarak yedekleyin. Lütfen kendi Steam ID'nizi kullandığınızdan emin olun.
  2. Steam kütüphanenizde Resident Evil 4 üzerine sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçeneğini kullanın.
  3. Steam'de Resident Evil 4 için Steam Cloud senkronizasyonunu kapatın. Bunu yapmak için Oyun Özellikleri > Genel sekmesine gidin. İşlemleriniz bittikten sonra tekrar etkinleştirebilirsiniz.
  4. Değiştirmek istediğiniz save dosyasını oyunun 'remote' klasörüne atmadan önce dosya izinlerini kontrol edin. Klasöre sağ tıklayıp Özellikler > Güvenlik sekmesinden tüm izinlerin verildiğinden emin olun. Gerekirse "Düzenle" diyerek izinleri ayarlayın.
  5. Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakarak save dosyası aktarımını tekrar deneyin. İşlem sonrası güvenlik yazılımınızı tekrar etkinleştirmeyi unutmayın.
  6. Yama veya modlama araçları kullanıyorsanız, bunların oyunun güncel sürümüyle uyumlu olduğundan ve doğru şekilde kurulduğundan emin olun.

Kişi Yorumladı
Geri