Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Resident Evil 1 HD ve Revelations açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Resident Evil 1 HD ve Revelations açılmıyor Merhaba, Resident Evil Revelations ve Resident Evil 1 HD oyunlarını Steam üzerinden açmaya çalışıyorum ancak oyunlar hiç açılmıyor. 0xc000007b hatası alıyorum. Resident Evil 5 sorunsuz çalışıyor ancak bu iki oyun açılmıyor. Visual C++ Redistributable (2010, 2013, 2015–2022 x86/x64) paketlerini kurdum, oyun dosyalarını doğruladım, yönetici olarak çalıştırdım ve uyumluluk modlarını denedim ancak sonuç değişmedi. Ayrıca DXVK kullanarak d3d9.dll dosyasını oyun klasörüne ekleyip DirectX’i...

teşekkürler

Bu `0xc000007b` hatası genellikle eksik veya bozuk DirectX bileşenlerinden kaynaklanıyor. En son DirectX End-User Runtime'ı indirip kurmak çoğu zaman işe yarar, bu paketler eski sürümleri de içerir ve eksik kütüphaneleri tamamlar. Eğer sorun devam ederse, tüm Visual C++ paketlerini kaldırıp en güncel sürümleri eksiksizce yeniden kurmayı deneyebilirsin; nadiren de olsa güvenlik yazılımları bu tür çalışmalara engel olabiliyor, onları geçici olarak devre dışı bırakıp denemek de bir seçenek.
Bu `0xc000007b` hatası genellikle eksik veya bozuk DirectX bileşenlerinden kaynaklanıyor. En son DirectX End-User Runtime'ı indirip kurmak çoğu zaman işe yarar, bu paketler eski sürümleri de içerir ve eksik kütüphaneleri tamamlar. Eğer sorun devam ederse, tüm Visual C++ paketlerini kaldırıp en güncel sürümleri eksiksizce yeniden kurmayı deneyebilirsin; nadiren de olsa güvenlik yazılımları bu tür çalışmalara engel olabiliyor, onları geçici olarak devre dışı bırakıp denemek de bir seçenek.

Kişi Yorumladı
Geri