Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Resident Evil Requiem'e girilmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Resident Evil Requiem'e girilmiyor Oyunu 2 gün önce yükledim ve başlat tuşuna bastığımda bana bu hatayı verdi, dosya bütünlüğünü doğruladım Steam önbelleğini de sildim fakat işe yaramadı.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/ekran-goeruentuesue-2026-03-06-033606-png.2671553/

Resident Evil Requiem'e girilmiyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun yüklenmesinin ardından başlatma sırasında karşılaşılan bu hata, basit kontrollerle çözülemeyebilir. Sorunlar genellikle ekran kartı sürücüleri, sistem kütüphaneleri veya oyun dosyalarının kendisiyle ilgili derin çakışmalardan kaynaklanır. Güncelleme sonrası yaşanan problemler de yaygın bir nedendir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Güncel olmayan veya çakışan ekran kartı sürücüleri
  • Eksik veya bozuk DirectX ve C++ Redistributable paketleri
  • Antivirüs veya güvenlik duvarının oyunu engellemesi
  • Oyuna gelen son güncelleme sonrası oluşan uyumsuzluklar
  • Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması (doğrulamaya rağmen)

Resident Evil Requiem'e girilmiyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerinizi en güncel sürüme güncelleyin.
  2. DirectX ve Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin en son sürümlerini temiz bir kurulumla yükleyin.
  3. Antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu başlatmayı deneyin.
  4. Oyunun kurulu olduğu klasördeki "redist" veya benzeri isimli alt klasördeki kurulum paketlerini manuel olarak çalıştırın.
  5. Eğer sorun bir güncelleme sonrası başladıysa, Steam'de oyunu kaldırıp tüm oyun dosyalarını silerek tekrar kurmak genellikle kalıcı çözümler sunar.

Kişi Yorumladı
Geri