Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RLS career modunda harita seçimi menüsü açılmıyor RLS kariyerin ilk başlangıç haritasında geminin içine girdim, selecte bastım ama hiçbir şey çıkmadı! Acil yardım!
RLS career modunda harita seçimi menüsü açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Kullanıcı, RLS kariyer modunda harita seçimi ekranının açılmadığını belirtiyor. Geminin içine girip 'select' tuşuna basılmasına rağmen hiçbir şeyin görünmediği raporlanmış. Bu durum, oyun ilerlemesini doğrudan etkileyen kritik bir sorundur. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
Yüklenmiş modların veya betiklerin oyunla çakışması.
Oyunun ayarlar veya kayıt dosyalarında oluşan bozulmalar.
Ekran kartı veya diğer temel sürücülerin güncel olmaması.
Arka planda çalışan ve oyunla etkileşime giren üçüncü parti yazılımlar.
RLS career modunda harita seçimi menüsü açılmıyor çözüm adımları
Steam veya kullandığınız oyun platformu üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Bu işlem eksik veya bozuk dosyaları tespit edip onarır.
Yüklediğiniz tüm oyun modlarını geçici olarak kaldırın veya devre dışı bırakın. Modlar bazen oyunun temel işlevleriyle çakışabilir.
Oyunun ayarlar veya kayıt dosyalarını (genellikle Belgelerim klasöründe yer alır) yedekleyip silin. Oyun bu dosyaları yeniden oluşturacaktır.
Ekran kartı sürücülerinizin en son sürümünü yüklediğinizden emin olun. Sürücü uyumsuzlukları grafik ve arayüz sorunlarına yol açabilir.
Oyun sırasında arka planda çalışan gereksiz uygulamaları (antivirüs programları, diğer oyun istemcileri veya sistem izleme araçları) kapatın.
Oyunu farklı bir sabit diske veya dizine yeniden yüklemeyi deneyin.