Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Roblox "continue installation without flag settings" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Roblox "continue installation without flag settings" hatası Ben normalde Roblox'a VPN'siz girebiliyordum. Sonra bilgisayarım çok kasmaya başladı, ben de ayarlardan sıfırladım ve Roblox'u tekrar kurmaya çalıştım ama hata verip duruyor. İnternette çoğu kişide olmuş ama çözebilen görmedim. Her şeyi denedim sayılır, DNS falan değiştirdim, VPN denedim falan olmadı. Yardımcı olur musunuz?

Roblox "continue installation without flag settings" hatası Bu tür kurulum sorunları genelde bilgisayar ayarlarının sıfırlanması sonrası yaşanan ağ bağlantısı veya güvenlik yazılımları kaynaklı aksaklıklardan ileri gelir. İlk olarak, Windows'ta ağ ayarlarını tamamen sıfırlamayı dene; bu, tüm ağ bağdaştırıcılarını temizleyip yeniden kurarak bağlantı sorunlarını gidermede etkilidir. Sorun devam ederse, güvenlik duvarının veya antivirüs yazılımının Roblox'un kurulumunu veya sunucularla iletişimini engellemediğinden emin olmalısın, zira sıfırlama sonrası bu yazılımlar bazen beklenmedik şekilde devreye girebilir.

Kişi Yorumladı
Geri