Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Roblox'ta giriş yapılamıyor ve web sitesindeki assetler yüklenmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Roblox'ta giriş yapılamıyor ve web sitesindeki assetler yüklenmiyor Merhaba, bayağı uzun bir süredir GoodbyeDPI aracılığı ile Roblox'a erişim sağlıyordum ve gayet güzel sorunsuz bir şekilde oynuyordum fakat bugün itibarıyla oyun thumbnailleri yüklenmediğinden dolayı hesaptan çıkıp gireyim dedim ve bir daha asla giriş yapamadım. Sorun şu: Giriş yaptıktan sonra iki aşamalı doğrulama için normalde güvenlik sayfasına yönlendiriyor fakat o sayfa gelmiyor, beyaz bir ekranda takılı kalıyor ve hiçbir şey olmuyor. 1-2 dakika sonra "bir şeyler yanlış gitti. Lütfen...

teşekkürler

Roblox'ta giriş yapılamıyor ve web sitesindeki assetler yüklenmiyor GoodbyeDPI gibi bağlantı müdahale araçları bazen Roblox'un kimlik doğrulama sayfalarına veya varlık sunucularına erişimde sorun çıkarabiliyor, öncelikle bu tür bir programı geçici olarak devre dışı bırakıp denemen en olası çözümdür. Sorun devam ederse, modemini yeniden başlatmak veya bilgisayarının DNS önbelleğini temizlemek genel ağ bağlantını düzeltebilir. Client'ın kendisi veya kullandığın tarayıcının önbelleği de bazen bu tür yüklenmeme sorunlarına yol açabilir.

Kişi Yorumladı
Geri