Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Rocket League "hile önleyici ihlali tespit edildi" hatası nasıl çözülür?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Rocket League "hile önleyici ihlali tespit edildi" hatası nasıl çözülür? Birkaç gün önce Rocket League'e güncelleme geldi. Oyuna yeni bir anti cheat olan Easy Anti-Cheat geldi. Ancak geldiğinden beri hiçbir şekilde bu oyunu oynayamıyorum. Aylardır oynadığım oyunda maça girer girmez bu hatayı alıyorum ve ban yiyorum. Bunun çözümü nedir? Önceden böyle bir şey yoktu direkt oynayabiliyordum ancak artık giremiyorum. Ayrıca oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum. VPN benzeri sadece GoodbyeDPI var acaba o mu bunu tetikliyor? Eskiden bir sorun yaratmıyordu.

Denediğim...

teşekkürler

Rocket League "hile önleyici ihlali tespit edildi" hatası nasıl çözülür? Genellikle bu tür anti-cheat uyarıları, sistemde çalışan ve oyunun dosyalarına veya ağına müdahale edebilecek uygulamalardan kaynaklanıyor. Senin durumunda ilk akla gelen şüpheli GoodbyeDPI gibi VPN benzeri bir programı geçici olarak devre dışı bırakmak olmalı. Bu tür araçlar güncellemeler sonrası bazen anti-cheat sistemleri tarafından yanlışlıkla tehdit olarak algılanabiliyor. Eğer bu adım sorunu çözmezse, Epic Games Launcher üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri