Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RTX 4050 Ti laptop ile Steam'deki tüm oyunlar çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RTX 4050 Ti laptop ile Steam'deki tüm oyunlar çöküyor Daha 1 hafta önce hiç sorunum yoktu. Laptoptan 70-80 FPS GTAV oynarken birkaç gün önce Steam'de yeni oyun aldım. Subnautica 1-2 ve Below Zero. (2 erken erişimde) ve hatayı bu oyunlarda almaya başladım. 20-30 dakika oynamaya başlayınca hemen oyun çöküyor. Steam çöküyor ve tekrar girmek için laptopu yeniden başlatmam gerekiyor. Sonrasında sorun oyunda mı laptopta mı bakayım diye başka oyunlara baktım Steam'den aldığım her oyun böyle. Steam sil yükle yaptım. Oyun sil yükle yaptım. Oyun...

teşekkürler

RTX 4050 Ti laptop ile Steam'deki tüm oyunlar çöküyor Bu türden genel çökme sorunları genellikle en son yüklenen ekran kartı sürücüsü veya çakışan bir arka plan uygulamasıyla ilgili olur. İlk olarak, ekran kartı sürücüsünü DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp en güncel stabil sürümü temiz bir kurulumla yüklemeyi deneyin. Ayrıca Steam'in kendi overlay'ini ve Discord gibi diğer çevrimdışı bildirim/overlay servislerini kapatarak oyunları yeniden başlatın, bu çakışmalar bazen beklenmedik çök melere yol açabilir. Sorun devam ederse, Windows'un en son güncellemelerini aldığından ve tüm Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin kurulu ve güncel olduğundan emin olmak da faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri