Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RTX 5060 sistemde RDR2 Çöküyor Normalde hiç çökmemişti ama bugün 3 kere çöktü kriz geçirdim resmen o kadar görev yapmıştım. 3.sünü kayıt aldım bu linke tıklayarak izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RTX 5060 sistemde RDR2 Çöküyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun tekrarlayan çöküşleri can sıkıcı olabilir.
Sistem sıcaklığından oyun dosyalarına kadar birçok faktör bu duruma yol açabilir.
Aşağıdaki adımlar sorunu teşhis etmenize ve çözmenize yardımcı olacaktır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Sistem bileşenlerinin aşırı ısınması
Ekran kartı sürücülerinde yaşanan uyumsuzluklar veya güncellik sorunları
Oyun dosyalarının zarar görmesi veya eksik olması
Arka planda çalışan diğer uygulamalarla çakışmalar
Sistem donanımını zorlayan yüksek grafik ayarları
RTX 5060 sistemde RDR2 Çöküyor çözüm adımları
Sisteminizin aşırı ısınmadığından emin olun. Oyun sırasında Speccy veya HWMonitor gibi araçlarla ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını kontrol edin. Yüksek sıcaklıklar (85°C üzeri) çökmelere neden olabilir.
Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. NVIDIA GeForce Experience üzerinden en son stabil sürücüyü indirip temiz kurulum seçeneğiyle yükleyin.
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Epic Games Launcher'da oyuna sağ tıklayıp "Doğrula" seçeneğini kullanın.
Oyun içi grafik ayarlarını düşürün. Özellikle çözünürlük ölçeği ve eşyönsüz filtreleme gibi VRAM'i yoğun kullanan ayarları azaltın.
Oyun çalışırken arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.