Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RTX 5070 Ti sistemde RDR2 anlık takılıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RTX 5070 Ti sistemde RDR2 anlık takılıyor Arkadaşlar RDR2 de oyun genel olarak 100 FPS üstünde akıcı olarak oynayabiliyorum ama arada bir donma olması hoşuma gitmiyor. Ayarladın ultradan yükseğe çektim. Ekran kartı %80'lere falan düştü. V-Sync açıp kapattım. Sürücüler güncel. DDU ile driver silip yükledim. Vulkan, DX12 denedim. 4K, verim, preset m modunda oynuyorum oyunu.
Sistemim.
5070 Ti.
R7 5700X.
TUF B450M Pro.
32 GB RAM.
Oyunu SSD ve HDD arasında değiştirdim o da fark etmiyor.

RTX 5070 Ti sistemde RDR2 anlık takılıyor Bu tür anlık donmalar sıklıkla oyunun ayar dosyalarından veya istemci önbelleğinden kaynaklanıyor; en olası çözüm olarak belgelerimdeki (Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2) config dosyalarını ve önbellek klasörlerini yedekleyip temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, oyunun kurulu olduğu platformda (Steam, Epic, Rockstar Launcher) oyun dosyalarını doğrulamak da bozuk veya eksik dosyaları düzeltebilir. RDR2'nin kendi içindeki yapılandırma dosyaları zamanla bozulabiliyor, bu yüzden temiz bir başlangıç yapmak çoğu sorunu çözüyor; yedeklerini aldıktan sonra ilgili klasörleri silebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri