Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Rust'ta alınan HWID ban parça değişimiyle kalkar mı?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Rust'ta alınan HWID ban parça değişimiyle kalkar mı? Selamlar, yaklaşık 2 ay önce Rust'tan HWID ban yedim. Birkaç farklı hesaptan oyuna girmeye çalıştım ama o hesaplar da ban yedi. Yeni bir anakart ve SSD ile bu sorunu çözebilir miyim? Yeni ekipmanları aldıktan sonra yeni bir hesaptan tekrar oyuna girmeyi denemeyi düşünüyorum ama tekrar ban yer miyim? Yardımınızı bekliyorum.

Rust'ta alınan HWID ban parça değişimiyle kalkar mı sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
HWID banları, oyunun sisteminizdeki belirli donanım bileşenlerinin benzersiz tanımlayıcılarını kaydetmesiyle gerçekleşir. Bu kimlikler, oyunun hile veya bot kullanımını engellemek için kullanılır. Parça değişimi, bu kimlikleri değiştirerek banın kalkmasına yardımcı olabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyunun donanım kimliklerini (HWID) kalıcı olarak kaydetmesi
  • Sistemdeki bir veya daha fazla bileşenin benzersiz tanımlayıcısının banlanması
  • Oyun sunucularının bu kimlikleri takip ederek tekrar eden bağlantıları engellemesi
  • Kullanılan banlama sisteminin yazılımsal veya donanımsal bileşenlere odaklanması
Rust'ta alınan HWID ban parça değişimiyle kalkar mı çözüm adımları
  1. Sisteminizdeki banlanmaya neden olan anahtar donanım bileşenlerini belirleyin (genellikle anakart ve depolama birimleri HWID'nin temelini oluşturur).
  2. Yeni bir anakart ve SSD temin edin. Bu parçalar, oyunun kullandığı donanım kimliklerini değiştirecektir.
  3. Tüm eski sürücüleri ve oyun dosyalarını temizleyerek işletim sisteminizi tamamen temiz bir şekilde yeniden kurun.
  4. Yeni donanım bileşenleri için en güncel sürücüleri kurun.
  5. Temiz kurulum tamamlandıktan sonra oyunu yeniden yükleyin.
  6. Oyun hesabınızın veya daha önce banlanmış bir hesabın kullanılmadığından emin olun.

Kişi Yorumladı
Geri