Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 580 sistemde Call of Duty MW2 2022 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 580 sistemde Call of Duty MW2 2022 açılmıyor Herkese merhaba. Steam üzerinden Call of Duty MWII 2022 yılında çıkan oyunu satın aldım, yükledim ancak oyna butonuna bastığım zaman belli bir süre oyunda gözüküyorum. Hiçbir şekilde hata vermiyor, ardından tekrar çevrimiçi durumuna dönüyorum. Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım lakin yine işe yaramadı. Birkaç çözüm denedim ama olmadı. OneDrive'ı aktif ettim yine fayda etmedi. Windows Defender'ı kapattım, işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Sistemim:
CPU- Intel® Pentium®...

teşekkürler

RX 580 sistemde Call of Duty MW2 2022 açılmıyor sorunu, genellikle ekran kartı sürücüleri veya oyunun ihtiyaç duyduğu temel bileşenlerde bir uyumsuzluk olduğunda karşılaşılan bir durumdur. Bu tür durumlarda ilk ve en etkili adım, mevcut ekran kartı sürücülerinizi Display Driver Uninstaller (DDU) gibi bir araçla tamamen kaldırıp, ardından AMD'nin resmi sitesinden en güncel stabil sürümü temiz bir kurulumla yüklemektir. Ek olarak, oyunu çalıştırabilmek için gerekli olan Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin hem eski hem de en güncel sürümlerinin sisteminizde yüklü olduğundan emin olmanızı ve oyun içi veya arka planda çalışan Discord, Steam gibi platformların overlay'lerini geçici olarak devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim.

Kişi Yorumladı
Geri