Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 6600 sistemde CS2 çöküp duruyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 6600 sistemde CS2 çöküp duruyor Hocam CS2 oynuyorum sistemi yeni dizdim ama çöküp duruyor, anlamıyorum niçin. AMD hata veriyor ve oyundan atıyor. PSU'luk bir durum olduğunu da sanmıyorum aslında sağlam bir PSU. Ekran kartım undervoltlu, CPU undervolt yapınca daha kötü oluyordu ben de düz OC yaptım ama undervolt yapmadım. RAM'lerim Hynix m-die çipli olduğu için CL30 da çalıştırıyorum (EXPO açık değil EXPO CL34 destekliyordu ben de kendim zamanlamaları ayarladım, 1.350 volt çekiyor RAM'im). Sistemim:

CPU: AMD Ryzen 5 7500F...

teşekkürler

RX 6600 sistemde CS2 çöküp duruyor sorununuz, özellikle RAM'leri manuel olarak CL30'a ayarlamanız ve GPU undervolt yapmanız göz önüne alındığında kararsız sistem kaynaklı olabilir. Bu tür çökme durumlarında genellikle ilk bakılacak yer, manuel ayarladığınız RAM zamanlamalarını varsayılan EXPO profiline döndürmek veya daha stabil ayarlar deneyerek sistemi test etmek olmalıdır. Bunların dışında, en güncel ve stabil AMD ekran kartı sürücüsünü DDU (Display Driver Uninstaller) gibi bir araçla temiz bir şekilde kurmak da bu tarz çökme sorunlarında sıkça çözüm olabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri