Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 6700 XT sistem ile oyun çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 6700 XT sistem ile oyun çöküyor Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6 gündür yaşadığım berbat durumu size izah etmek istiyorum. ASUS Dual RX 6700 XT karta sahibim 3 senedir hiçbir sorun olmadan kullanıyordum ta ki 6 gün öncesine kadar. Öncesinde LoL oynarken oyun içerisinde farklı ışık hüzmeleri fark ettim ve LoL'de crash yemeye başladım. Aynı esnada bilgisayarımda TLOU2 yüklü olduğu için onda deneme yapmaya karar verdim ve sorun yoktu. Ancak 1 gün sonrasında TLOU2'de de 1-2 saat aralıklarla crash yemeye başladım, farklı oyunlar...

teşekkürler

RX 6700 XT sistem ile oyun çöküyor ve ekranda çeşitli görsel hatalar da alıyorsanız, bu durum çoğu zaman güncel olmayan veya uyumsuz ekran kartı sürücülerinden ya da oyun dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklanır. İlk olarak, ekran kartı sürücünüzü en son kararlı sürüme güncelleyin veya sorun son güncellemeyle başladıysa daha eski bir sürüme dönmeyi deneyin, ardından oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Ayrıca, sisteminizde gerekli Visual C++ Redistributable paketlerinin kurulu olduğundan emin olmak da bazen bu tür çökme sorunlarını çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri