Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 7600 sistemde oyunlarda lag var

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 7600 sistemde oyunlarda lag var Offline oyunlarda bazen oyundan atma sorunu ile karşılaşıyorum. Online oyunlarda ise lag, takılma ve yine oyundan atma sorunu yaşıyorum; tam olarak internet kaynaklı mı bilemiyorum ancak pingim düşükken de bu sorunlar oluyor. Ekran kartım RX 7600 8 GB; sanırım kartta ya da kart ayarlarında bir sorun var. Uygulaması üzerinden frekansını kısınca offline oyunlardaki atma sorunu çözülüyor ancak online oyunlarda sorun devam ediyor ve Unreal Engine kullanırken de kısa bir süre sonra uygulamadan...

teşekkürler

RX 7600 sistemde oyunlarda lag var Bu tür online oyunlarda yaşanan takılma ve çakışma sorunları için en sık görülen nedenlerden biri sürücü uyumsuzlukları veya bozuk shader önbelleğidir; ekran kartı sürücüsünü DDU ile temizleyip yeniden kurmak ve oyunun shader klasörünü temizlemek ilk adım olmalı. Eğer sorun devam ederse, özellikle Unreal Engine oyunlarında performans düşüşüne neden olabilen arka plan overlay uygulamalarını (Discord, AMD Adrenalin overlay vb.) devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri