Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 7600 sistemde Valorant'a girince ekran kartı çalışmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 7600 sistemde Valorant'a girince ekran kartı çalışmıyor Öncelikle selamlar, direkt konuya gireceğim. Bundan tam 2-3 hafta önce bilgisayarımdan ekran kartı sürücülerini kaldırdım. Ekran kartı sürücülerini geri yükledikten sonra Valorant'a girdim. Sonrasında oyun dondu ve ekran karardı kasa çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyordu. Gittim format attım sorun çıkarmadı sonrasında bir daha bu hata oldu ve tekrardan format attım ve yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Bunun nedenini hâlâ çözemedim. Merak edenler için hatanın fotoğrafını koyacağım. (ekran...

teşekkürler

RX 7600 sistemde Valorant'a girince ekran kartı çalışmıyor Bu tür durumlar genellikle eski sürücü kalıntılarından ileri geliyor; en garantili yol DDU (Display Driver Uninstaller) ile güvenli modda tüm AMD sürücülerini temizleyip, ardından en güncel stabil sürücüyü temiz kurulum olarak yüklemek. Eğer bu adımdan sonra da sorun devam ederse, Valorant'ın oyun dosyalarını doğrulamak veya önbelleğini temizlemek de olası diğer çözümler arasında. Özellikle format sonrası bile aynı hatanın yaşanması sürücülerin tam olarak temizlenmediğini gösterebilir.

Kişi Yorumladı
Geri