Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RX6600 Ryzen 5600 sistemde Crimson Desert'te ghosting yaşanıyor Merhaba arkadaşlar, aşırı şekilde ghoting midir yoksa shimering midir nedir adını ne koysam bilemedim o hatadan var. İki monitörüm var ikisinde de aynı şekil ghosting vari bir şeyler oluyor. Etrafta nokta nokta partiküller vs genel olark zevk bozan şeyler var. UFO testi de yaptım aşırı değil gibi geldi bana ama bir de siz bakın istedim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
RX6600 Ryzen 5600 sistemde Crimson Desert'te ghosting yaşanıyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunlarda yaşanan ghosting veya shimmering gibi görsel bozulmalar, genellikle grafik sürücüsü, oyun içi ayarlar veya monitör yenileme hızı gibi faktörlerden kaynaklanır. Bu tür sorunlar, görüntüdeki akıcılığı bozarak deneyimi olumsuz etkileyebilir. Sorunun kaynağını belirlemek için sistem bileşenlerini ve ayarları adım adım kontrol etmek önemlidir. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Grafik sürücüsü uyumsuzlukları veya eski sürüm kullanımı.
Monitörün tepki süresi (response time) ayarlarının yüksek olması.
Oyun içi grafik ayarlarının (özellikle anti-aliasing, motion blur) yanlış yapılandırılması.
Yetersiz veya arızalı bağlantı kabloları (HDMI/DisplayPort).