Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Ryzen 5 3600 - GT 730 sistem FM 24 oynarken bir anda çöktü

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Ryzen 5 3600 - GT 730 sistem FM 24 oynarken bir anda çöktü Merhaba arkadaşlar, dünden beri PC ile uğraşıyorum. FM 24 oynarken PC bir anda çöktü ve 1366x768 olan ekran 1600x1200'e döndü. Ekran kartı GT 730, işlemci AMD Ryzen 5 3600.
8 RAM anlayan yardımcı olursa sevinirim her şeyi sıfırladım yaptım ettim ama olmadi.

Ryzen 5 3600 - GT 730 sistem FM 24 oynarken bir anda çöktü Bu tür ani çökmeler ve çözünürlük sapmaları genelde ekran kartı sürücüsüyle alakalı oluyor, öncelikle mevcut sürücüyü kaldırıp DDU gibi bir araçla temiz kurulum yapmayı dene. Eğer sorun devam ederse, oyunun dosyalarını doğrulamak veya Epic/Steam gibi platformların kendi kontrol araçlarını kullanmak da çoğu zaman bu tür çökme sorunlarını çözüyor. Sistemin 8GB RAM ile FM 24 gibi oyunlar için biraz sınırlı kalabileceğini unutma, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatarak belleği rahatlatmayı da deneyebilirsin. GT 730 de artık oldukça eski bir kart olduğu için oyun güncellemeleriyle uyum sorunları yaşanması da olası bir neden.

Kişi Yorumladı
Geri