Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Sea of Thieves açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Sea of Thieves açılmıyor Başlıkta belirttiğim gibi Sea of Thieves açılmıyor fakat herhangi bir hata kodu yok; karşıma sadece bıraktığım görseldeki hata çıkıyor. Sil-yükle yapmayı ve oyun dosyalarını doğrulamayı denedim, yine olmuyor. Easy Anti-Cheat ile ilgili bir problem sanırım çünkü "installers" klasörünün içinden Easy Anti-Cheat'e tıkladığımda klasöründen açılıp anında kapanıyor. El atarsanız sevinirim.

Sea of Thieves açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunun başlamaması çeşitli nedenlere dayanabilir. Genellikle dosya bozulmaları, uyumsuzluk sorunları veya arka planda çalışan uygulamalar bu duruma yol açar. Aşağıdaki adımlar sorunu tespit etmenize ve çözmenize yardımcı olacaktır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Yönetici hakları eksikliği veya uyumsuzluk sorunları.
  • Arka planda çalışan güvenlik yazılımları (antivirüs, güvenlik duvarı) ile çakışmalar.
  • Easy Anti-Cheat gibi koruma yazılımlarının düzgün çalışmaması.
  • Oyunun kurulu olduğu sürücüde yaşanan sorunlar.
  • Oyun başlatıcısı veya ilgili servislerde yaşanan geçici aksaklıklar.
Sea of Thieves açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunun yüklü olduğu dizine giderek SoTGame.exe dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  2. Oyun başlatıcısından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
  3. Kullandığınız güvenlik duvarını veya antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu çalıştırmayı test edin.
  4. Eğer oyun farklı bir sürücüde kuruluysa, oyunu C: diskinden D: diskine taşıyarak tekrar deneme yapın.
  5. Sisteminizdeki DNS ayarlarını otomatik alacak şekilde kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Geri