Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Sons of The Forest'ta diğer oyuncuların sesi kötü geliyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Sons of The Forest'ta diğer oyuncuların sesi kötü geliyor Sorun başlıkta. Arkadaşlarımla oyuna girdik ve benim sesim onlara kötü gidiyor; onların sesi de bana kötü şekilde geliyor. İkisi birbirini net duyuyor ama benim sesim kötü geliyor ve onların sesi bana kötü geliyor. Açıkçası ilk başta biraz rahatsız etse de oyunu 4-5 saat aralıksız oynayınca alıştık. Ama yine de sesler, diğer voice chat ile oynadığımız oyunlara göre telefonda konuşuyormuşuz gibi geliyor. Bu da beni biraz rahatsız etti.
Aşağıya video bırakıyorum. Diğer voice chat ile...

teşekkürler

Sons of The Forest'ta diğer oyuncuların sesi kötü geliyor Bu tür ses kalitesi sorunları genelde Windows'ta yanlış kayıt cihazının seçilmesinden ya da güncel olmayan ses sürücülerinden kaynaklanır. Öncelikle Windows ses ayarlarından mikrofonunuzun varsayılan kayıt aygıtı olarak işaretli olduğundan emin olun, özellikle birden fazla ses kartınız varsa bu önemlidir. Ardından anakart üreticinizin web sitesinden en güncel ses sürücülerini indirip kurmak, bu tür problemleri çözmede en sık başvurulan adımdır. Eğer sorun devam ederse, oyunun kendi ses ayarlarındaki kalite veya bant genişliği tercihlerini gözden geçirmek faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri