Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Squad "hile önleme bütünlük kontrolü başarısız oldu (0x2200). Bağlantınız kesildi." hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Squad "hile önleme bütünlük kontrolü başarısız oldu (0x2200). Bağlantınız kesildi." hatası Arkadaşlar bayağıdır oynuyordum Squad'ı geçen bir silip tekrar indirmek durumunda kaldım silip indirdiğimde de oyunda herhangi bir sunucuya giremedim. "hile önleme bütünlük kontrolü başarısız oldu (0x2200). Bağlantınız kesildi." diye bir hata aldım. Sorunum hala daha devam ediyor, birçok yerde Easy Anti-Cheat'dan dolayı olduğu yazıyor fakat oyunun kurulu olduğu dizine gidip anti cheat .exe'sini açmaya çalışınca herhangi bir aksiyon olmuyor. Sorunu çözmek için Easy Anti-Cheat'ı tarayıcıdan...

teşekkürler

Squad "hile önleme bütünlük kontrolü başarısız oldu (0x2200). Bağlantınız kesildi." hatası
Bu tür bağlantı sorunlarında en sık rastlanan nedenlerden biri ağ ayarlarıdır; öncelikle DNS önbelleğini temizleyip (komut istemcisinde ipconfig /flushdns) veya DNS sunucularınızı (örneğin Google DNS veya Cloudflare DNS) değiştirmeyi deneyin.
Ayrıca, oyunun kurulu olduğu dizindeki EasyAntiCheat klasörünü silip ardından oyun dosyalarını doğrulamak (Steam'de oyunun üzerine sağ tıklayıp Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanmak) bu hatayı genellikle çözer.
Eğer bu adımlar sorunu gidermezse, modeminizi ve router'ınızı yeniden başlatmak da ağ kaynaklı problemleri gidermede faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri