Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Star Wars: Battlefront 2 "avaible soon" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Star Wars: Battlefront 2 "avaible soon" hatası Xbox Game Pass aldım EA Games'ten Battle front 2 oynamak istiyorum ama şöyle bir hata alıyorum. Oyunun sunucuları falan mı kapalı?

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/ea-21-06-2024-11_12_01-png.2227877/

Önce kütüphaneye eklemem gerekiyormuş.

Star Wars: Battlefront 2 "avaible soon" hatası Bu tür "henüz mevcut değil" veya "hazırlanıyor" uyarıları genellikle ağ bağlantısı ve hesap senkronizasyonundaki gecikmelerden kaynaklanır. Öncelikle modemini/router'ını yeniden başlatıp DNS önbelleğini temizlemen veya farklı bir DNS sunucusuna (örneğin Google DNS) geçmen bağlantı sorunlarını giderebilir. Bu temel adımlardan sonra dahi sorun devam ederse, oyunun Game Pass kütüphanende doğru bölgede görüldüğünden ve EA uygulamasında hesabının düzgün çalıştığından emin olmak için kontrol etmen faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Aynı hatayı yaşıyorum. EA'in ve XBOX'ın canlı sohbeti ile 1 saat kadar çözmeye çalıştım ve sonuç olarak "Hmm, indeed I do understand , that's why I have discussed case from concern team and found that this is an issue and as of now we are suggesting player to wait for their update." deyip başlarından savdılar. EA bu yüzden gelmiş geçmiş en boktan firma. 9 yıl önce çıkmış oyunu EA App üzerinden satın aldığım aboneliğe rağmen oynayamıyorum şuan.

Kişi Yorumladı
Geri