Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Steam Forza Horizon 4 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Steam Forza Horizon 4 açılmıyor Steam'den oyunu başlattığımda küçük ekranda Forza Horizon 4 kapağı ekrana geliyor ama sonra hata vermeden kapanıyor ve Steam'i de kapatıyor. Diğer oyunlar açılıyor ve sürücülerim güncel. Dosyaları doğrulamayı denedim.

Edit: Şimdi bir hata aldım.

Steam Forza Horizon 4 açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun başlamaması ve Steam'in de kapanması can sıkıcı bir durumdur. Bu tür sorunlar genellikle oyun dosyalarıyla veya sistem uyumluluğuyla ilgilidir. Mevcut bilgilerle sorunu çözmek için bazı adımlar izlenebilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları
  • İşletim sistemi veya oyun bağımlılıklarının güncel olmaması
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan yazılımlar
  • Oyunun kendi iç yapılandırma dosyalarındaki hatalar
Steam Forza Horizon 4 açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyun dosyalarının bütünlüğünü Steam üzerinden tekrar doğrulayın.
  2. Steam'den oyunu kaldırıp, oyunun kurulu olduğu klasörü (varsa) silin ve oyunu yeniden yükleyin.
  3. Oyunun kurulu olduğu klasörde bulunan TargetHardwareProfiller.dll dosyasını yedekleyip silin.
  4. Windows Olay Görüntüleyicisi'ni (Event Viewer) açarak Uygulama sekmesinde oyunun kapandığı zamana ait hata kayıtlarını inceleyin.
  5. Tüm Windows güncellemelerinin eksiksiz yüklendiğinden emin olun.
  6. Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin en son sürümlerini ve DirectX'i güncelleyin veya yeniden kurun.

Kişi Yorumladı
Geri