Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Steam oyunlarında Online sunuculara girilmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Steam oyunlarında Online sunuculara girilmiyor Lenovo 83KX003TTR model laptopum ile Steam üzerinden yüklediğim oyunlarda (Escape the Backrooms, ddnetwork, CS 1.6. vb.)Diğer kullanıcıların oluşturduğu Online sunuculara mevcut Wi-Fi bağlantım ile giriş yapamıyorum ve arkadaşlarımla bağlantı kurarak oynayamıyorum. Ağ bağlantı hatası alıyorum. Ancak başka bir Wi-Fi, mobilehotspot veya VPN gibi bağlantılarla girmeyi denediğimde bu sorun ortadan kalkıyor, Steam dışı yüklediğim başka Online oyunlarda(örneğin. Valorant, League of Legends) veya...

teşekkürler

Steam oyunlarında Online sunuculara girilmiyor Kullandığınız Wi-Fi bağlantısı dışındaki ağlarda (mobil veri, VPN vb.) sorunun olmaması, problemin büyük olasılıkla mevcut ağınızda veya modeminizde olduğunu gösteriyor; ilk olarak modeminizi ve router'ınızı kapatıp birkaç dakika bekleyerek yeniden başlatmayı deneyin. Eğer bu temel adım sorunu çözmezse, bilgisayarınızın güvenlik duvarı (firewall) ayarlarını veya modeminizin DNS sunucusu yapılandırmasını kontrol etmek, oyunların sunuculara bağlanamaması gibi ağ trafiğiyle ilgili sorunlarda sıklıkla çözüm sunar. Ek olarak, Steam'in beta istemcisini kullanmıyorsanız standart sürüme geçmeyi veya Windows'ta ağ ayarlarınızı sıfırlamayı da düşünebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Geri