Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

The Crew motorfest açılırken çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
The Crew motorfest açılırken çöküyor Oyun dosyalarını defalarca doğrulamama ve internette gezen tüm klasik çözümleri denememe rağmen oyunu düzeltemedim. Birden fazla yapay zekadan da yardım aldım ancak onlar da sorunu çözemedi. Oyunla ilgili tek bir kare bile göremememe rağmen oyun sürem 80 dakika oldu. Biraz daha uğraşırsam iade hakkımı da kaybedeceğim.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sistem Bilgileri:

Ekran Kartı: RTX4060 Laptop GPU
İşlemci: Intel Core Ultra 7 155H
Ram: 16GB 5600Mhz DDR5
Bellek: 1TB...

teşekkürler

The Crew motorfest açılırken çöküyor durumunda önce çakışan yazılımları ve oyun dosyalarını kontrol etmek en iyi başlangıçtır.
Oyunun açılırken çökmesi, genellikle karmaşık sistem etkileşimlerinden kaynaklanan yaygın bir sorundur. Sistem donanımınız bu oyunu sorunsuz çalıştırmak için yeterli olsa da, güncel olmayan yazılımlar veya doğru yapılandırılmamış servisler soruna yol açabilir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımlar sistematik bir yaklaşım sunmaktadır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri.
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları.
  • Ubisoft Connect veya diğer oyun içi kaplamaların (overlay) çakışması.
  • Arka planda çalışan ve oyunla uyumsuz yazılımlar.
  • Ubisoft Connect istemcisinin kendisindeki hatalar.
  • Windows'un teslim iyileştirme servisindeki olası sorunlar.
The Crew motorfest açılırken çöküyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin.
  2. Ubisoft Connect üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın ve gerekirse oyunu C:\ sürücüsüne yeniden kurun.
  3. Ubisoft Connect istemcisini yönetici olarak çalıştırıp, oyun içi kaplamaları (overlay) ve diğer tüm üçüncü parti oyun kaplamalarını devre dışı bırakın.
  4. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları ve servisleri (özellikle antivirüs yazılımları veya performans izleme araçları) kapatarak oyunu başlatmayı deneyin.
  5. Windows'un Teslim İyileştirme (Delivery Optimization) ayarlarını kontrol edin ve oyunun kurulu olduğu dizin için izinleri gözden geçirin.
  6. Ubisoft Connect istemcisini tamamen kaldırıp, en son sürümünü indirerek yeniden kurun.
İade hakkınızı kaybetmemek için bu adımları hızla uygulayın.

Kişi Yorumladı
Geri