Neler yeni

The Sims 4 Sistem Gereksinimleri Nedir?

nlcno3o.jfif


The Sims 4'te kendi küçük insanlarınızı yaratın, evlerini inşa edin, onlara iş verin ve ardından doğal hayatlarının geri kalanında onlara eziyet edin. Sonunda, yarattıklarınızla dolu tüm mahallelere sahip olacaksınız. Intel Core i5/AMD Athlon X4 ve GeForce GTX 650/Radeon HD 7870'e sahip olmanız önerilir.

The Sims 4 Minimum Sistem GereksinimleriThe Sims 4 Önerdiğimiz Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7,8 veya 8.1İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7,8 veya 8.1
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4300 veya AMD Athlon 64 X2 4000+
(entegre grafik kullanılıyorsa 2.0 GHz Çift Çekirdek gerekir)
İşlemci: Intel Core i5-750 veya AMD Athlon X4
Ram: 2 GBRam: 4 GB
Sabit Disk: 20 GBSabit Disk: 30 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6600 veya ATI RadeonEkran kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 veya daha iyisi
Ses kartı: DirectX uyumlu ,Klavye ve fare ,DVD Rom DriveSes kartı: DirectX uyumlu ,Klavye ve fare ,DVD Rom Drive
Piksel Gönderici: 3.0Piksel Gönderici: 5.0

esc0am7.jpg


Güncellendi 1 Şubat 2021 Cliff Henjum EA'nın The Sims 4'ü çok uzun bir süredir CanYouRUNIt'teki en popüler oyunlardan biri, bu da her zaman sistem gereksinimleri testini çalıştırıp çalıştıramayacaklarını görmek için yeni insanlar olduğu anlamına geliyor. The Sims 4'ün minimum özellikleri çoğu bilgisayar için son derece düşük ve bağışlayıcıdır. Bilgisayarınızın yalnızca Intel GMA X4500 veya Radeon X1300 veya GeForce 6600'e sahip olması gerekir. Geçmesi kolay GPU testi, yalnızca süper kolay geçiş CPU gereksinimi ile karşılanır - yalnızca bir Core 2 Duo E4300 veya bir Athlon 64 X2'ye ihtiyacınız vardır. 4000+. The Sims 4'ü Düşük grafiklerde çalıştırmak için yalnızca 2 GB RAM gerekir. Önerilen sistem gereksinimleri testini geçen bir bilgisayarla Sim'lerinizin hayatlarını epik ayrıntılarla yaşamalarını sağlayın. EA, önerilen ekran kartını GeForce GTX 650'ye ayarladıve Intel Core i5-750/AMD Athlon X4'teki CPU. Önerilen gereksinimler için gereken RAM miktarı 4 GB'a kadar çıkar.

Sims franchise, neredeyse 20 yıldır oyun dünyasında bir güç merkezi ve herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor. Sims 4, 2014 ve 2015'in en çok satan PC oyunuydu ve şimdi altı tam genişleme paketine sahip. Güzel evlerden oluşan epik bir mahalle inşa etmek veya sadece Sims'inizin büyümesini izlemek veya sadece kaybolmaları için sonsuz bir çit labirenti oluşturmak istiyorsanız, The Sims 4'te kesinlikle sizi eğlendirecek bir şey var. The Sims 4'ü PC'de oynayabilmek için minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. The Sims 4 için minimum sistem gereksinimleri Minecraft için olanlardan bile daha düşük olduğundan, bu umarım çok fazla bilgisayar için zor olmaz .

Bir oyun için minimum sistem gereksinimlerini geçmek, genellikle bilgisayarınızın oyunu en azından Düşük ayarlarda oynanabilir bir kare hızında çalıştırabileceği anlamına gelir. The Sims 4'e gelince bunu başarmak aslında oldukça kolay. Intel GMA X4500 kadar düşük yerleşik Intel GPU'lar için bile resmi destek var! Ayrı bir GPU'nuz varsa, yalnızca bir GeForce 6600 veya Radeon x1300'e ihtiyacınız olacaktır. GeForce 6600299. en güçlü Nvida GPU'dur ve şu anda var olan oyunların yalnızca %30'unu çalıştıracaktır, ancak şükür ki sizin için The Sims 4 onlardan biri. Gerekli CPU için benzer bir eğilim - minimum CPU testini geçmek için yalnızca Core 2 Duo E4300 veya Athlon 64 X2 4000+ gereklidir. Bu, herhangi bir modern masaüstü veya dizüstü bilgisayarın, bazı grafik ayarlarını kapatmaya istekliyseniz, The Sims 4'ü çalıştırabileceği anlamına gelir.

'Fotogerçekçi modlar' yüklemek ve/veya grafikler tamamen açık olarak oynamak istiyorsanız, eğlenceli bir oyun deneyimi sağlamak için PC'nizin önerilen gereksinimleri karşılaması gerekir. Önerilen gereksinimlere gelince, The Sims 4, franchise hayranları için harika bir haber olan bazı oldukça düşük gereksinimlere sahiptir. Spesifik olarak, bilgisayarınızın Core i5-750 veya Athlon X4 ile birlikte yalnızca bir GeForce GTX 650'ye ihtiyacı vardır. İlk yükleme boyutu yalnızca 10 GB'dir, ancak The Sims 4: Island Living gibi başka genişletme veya oyun paketleri kurmayı planlıyorsanız bundan çok daha fazla alana ihtiyacınız olacak . Basit bir 4 GB RAM de gereklidir, ancak bu miktar günümüzün PC oyun dünyasında çok yaygındır. Bunun yanında Sims 3 indirmek isteyenler için elfdaily upload etmiştir. Güvenle indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
 

Üst