Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Valorant açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Valorant açılmıyor Bu sıkıntı 1 haftadır oluyor. Ne zaman Valorant'ı açmaya kalksam hiçbir şey gelmiyordu. YouTube'da bir video gördüm appdata/local'deki Riot Games klasörünü silip kurulum dosyasını açmamı söylüyordu. Onu yaptım düzeldi ama her bilgisayar yeniden başlattım sorun tekrar doğdu. Vanguard'ın açık olduğundan eminim. Artık her Valorant'a girmeye çalıştığımda böyle uğraştım ve oluyorduda. Ama bugün olmadı. Bana bir çözüm verin de kurtuliyim şundan.

Valorant açılmıyor
Genelde bu tür durumlarda ilk bakılacak yer, oyunun gerektirdiği Secure Boot ayarının BIOS'ta etkin olduğundan emin olmak; bu özellik Vanguard anti-hile sistemi için kritik ve eksikliği oyunun hiç açılmamasına yol açabiliyor. Eğer Secure Boot açıksa ve sorun yeniden başlattıktan sonra bile devam ediyorsa, muhtemelen arka planda çalışan diğer uygulamalar, özellikle ekran kartı sürücüleri veya görsel ayarlar/overlay'ler (Nvidia GeForce Experience gibi) ile bir çakışma yaşıyorsun demektir. Bu yüzden sürücülerini en güncel sürüme yükseltmeni ve gereksiz tüm overlay'leri geçici olarak kapatmanı öneririm.

Kişi Yorumladı
Geri