E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 17,230 Puanları 166 Kredi 20 23 Ocak 2024 #1 Valorant "güncelleme sunucusu kapalı" hatası Şöyle bir hata alıyorum:
Çözüm ELFDaily Çarşamba saat 10:13'de ELFDaily Help' Alıntı: Valorant "güncelleme sunucusu kapalı" hatası Şöyle bir hata alıyorum: Genişletmek için tıkla ... v*rüs programları varsa deaktif edip deneyin
ELFDaily Help' Alıntı: Valorant "güncelleme sunucusu kapalı" hatası Şöyle bir hata alıyorum: Genişletmek için tıkla ... v*rüs programları varsa deaktif edip deneyin
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,958 Çözümler 668 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 Çarşamba saat 10:13'de #2 ELFDaily Help' Alıntı: Valorant "güncelleme sunucusu kapalı" hatası Şöyle bir hata alıyorum: Genişletmek için tıkla ... v*rüs programları varsa deaktif edip deneyin Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: Valorant "güncelleme sunucusu kapalı" hatası Şöyle bir hata alıyorum: Genişletmek için tıkla ... v*rüs programları varsa deaktif edip deneyin