Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Valorant güncellemesi sonrası Bluetooth kulaklıkta hands-free çakışması yaşanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Valorant güncellemesi sonrası Bluetooth kulaklıkta hands-free çakışması yaşanıyor Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden kusura bakmayın.

Valorant'a gelen son güncellemeden sonra Bluetooth kulaklığımda ciddi ses bozulmaları yaşamaya başladım ve ne yaptıysam çözemedim. Durumu kısaca özetleyeyim:

Ekipman: Anker Soundcore Space One sorun: Normalde Bluetooth kulaklıklarda mikrofon devreye girince sistemin "hands-free" moduna geçtiğini ve ses kalitesinin (bant genişliği düştüğü için) bozulduğunu biliyorum. Bu yüzden oyun içinde ses çıkışı...

teşekkürler

Valorant güncellemesi sonrası Bluetooth kulaklıkta hands-free çakışması yaşanıyor ve bu durum genellikle Windows'un ses ayarlarındaki varsayılan aygıtların karışmasından veya kulaklığın yanlış ses profilini kullanmasından kaynaklanır. Denetim Masası > Ses bölümünden hem oynatma hem de kayıt aygıtlarınızda kulaklığınızın doğru seçili olduğundan, özellikle mikrofon için hands-free (AG Audio) profilinin aktif olduğundan emin olun. Bununla birlikte, oyun dosyalarında bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek için Riot Client'tan oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz, bu tür güncellemeler sonrası yaygın bir çözümdür.

Kişi Yorumladı
Geri