Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Valorant HWID ban attı

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Valorant HWID ban attı Merhaba, iyi sosyaller. Öncelikle 1 ay öncesinde level kasmakla uğraşmak istemediğim için "ranked ready" hesap satın aldım ve 1 ay boyunca oynadım. Bugün oynarken bir anda oyundan attı (arkadaşlarım kırmızı ekran, "hileci tespit edildi" yazısı geldiğini söyledi). Hesap ban yedi, neyse önemli değil dedim; şaşırdım, bir hesap boştu zaten. Daha sonra main hesabıma girdim, 2 saat oynadım derken oyundan attı; HWID ban yemişim 152. Anlamadım olayı falan derken "En azından main yemedi" dedim...

teşekkürler

Bannerlord Empires of Europe 1700 modu çöküyor
Oyun yeni bir modla açılıp sonraki adımda çöküyorsa, çoğu zaman modlar arası çakışma veya eksik/bozuk oyun dosyalarıdır. En güvenilir ilk adım, Steam'de oyuna sağ tıklayıp "Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini çalıştırmaktır; bu, oyunun ana dosyalarındaki sorunları giderir. Ardından, sadece "Empires of Europe 1700" modunu aktif bırakıp diğerlerini devre dışı bırakarak tekrar deneyin; eğer bu mod tek başına çalışıyorsa, çakışan başka bir mod vardır demektir.

Kişi Yorumladı
Geri