Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Valorant oynarken bilgisayar kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Valorant oynarken bilgisayar kapanıyor Bugün akşam 22:00 gibi 5 kişi Valorant'a girdik, maç ararken 1. dakikada oyun bir anda dondu. Discord'dan arkadaşlarım beni 10-15sn duyabildi daha sonra benim sesim gitmemeye başladı. Biraz bekledim ancak değişiklik olmadı sonra Discorddakilerin de sesi gitti. İlk başta işlemci sıcaklığında bir problem olduğunu düşündüm ve bilgisayara res attıktan sonra kontrol ederek girdim ancak bir sorun yoktu 55°c gösteriyordu. Sonra denedim, dondu, res attım, Steam PUBG de denedim fakat onda bir problem...

teşekkürler

Valorant oynarken bilgisayar kapanıyor Bu tür ani kapanmaların en sık görülen sebepleri, ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması ya da oyunun yoğunlaştırdığı anlarda güç kaynağının (PSU) yeterli gücü sağlayamamasıdır. İlk olarak, ekran kartı sürücülerini DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp en güncel ve stabil sürümün temiz kurulumunu yapmanı öneririm. Eğer sorun devam ederse, bilgisayarının oyun sırasında ihtiyaç duyduğu gücü PSU'nun karşılayıp karşılamadığını kontrol etmek önemlidir, çünkü yetersiz kalan PSU'lar aniden kapanmalara yol açabilir.

Kişi Yorumladı
Geri