Neler yeni

Valorant Sistem Gereksinimleri Nedir?

7aj6txn.jpg


Oynaması ücretsiz olmasına rağmen, bir Radeon X1600 GPU'nun Valorant gereksinimleri, grafiksel bir maliyet için çok ağır değildir. Ancak Valorant'ı istediğiniz gibi deneyimlemek için bilgisayarınızın çökmeleri ve takılmaları tamamen ortadan kaldırmak için önerilen Radeon R9 280 GPU gereksinimlerini karşılaması gerekir .


Valorant Minimum Sistem GereksinimleriValorant Önerdiğimiz Sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bitİşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 / AMD Athlon 200GEİşlemci: Quad-core CPU veya intel i3
Ram: 4 GBRam: 8 GB
Sabit Disk: 20 GBSabit Disk: 50 GB
Ekran kartı: Intel HD 4000 / Radeon R5 200Ekran kartı: GeForce GT 730 / Radeon R7 240
Ses kartı: DirectX uyumlu ,Klavye ve fare ,DVD Rom DriveSes kartı: DirectX uyumlu ,Klavye ve fare ,DVD Rom Drive
Piksel Gönderici: 3.0Piksel Gönderici: 5.0


VALORANT PC Özellikleri - VALORANT Tavsiye Edilen PC Gereksinimleri?

Bilgisayarım Valorant'ı çalıştırabilir mi?​


Sahte büyülü fps Valorant'ta taktiksel savaşı en iyi şekilde deneyimleyin. Yoğun 5v5 savaşlarda gidişatı değiştirebilecek önemli yeteneklere sahip 9 benzersiz teknik farklı karakterden biri olarak rol yapma. Bir CS-GO klonu/Overwatch soygunu olarak lanse edilmesine rağmen, Valorant, işaretle ve tıkla reflekslerinden ziyade oyuncu zekasına ve eleştirel düşünceye dayanan akıllı dövüş ile kendini farklılaştırıyor. Henüz piyasaya sürülmemiş olmasına rağmen, Valorent'in oynaması ücretsiz Beta'sı, oyuncuların 2020 yazında resmi olarak yayınlanmasını beklemek yerine, popüler olarak beğenilen oyuna anında erişmelerini sağlar.

Valorant'ın oynaması ücretsiz olmasına rağmen, oyunun popülaritesi, bilgisayarınızda grafiksel bir ücret ödemesini sağlar. Zararlı hatalar veya bilgisayar çökmeleri olmadan Intel HD Graphics-3000 GPU'nun minimum gereksinimlerini karşılama . Ayrıca, Intel i3-370M CPU'nun minimum gereksinimini karşılamak, bu yeni, son derece rekabetçi FPS'de zafere mal olabilecek sinir bozucu çalışma zamanı sorunlarından vazgeçmek anlamına gelir. Ancak Valorant ile zamanlarından en iyi şekilde yararlanmak isteyenler Geforce GTX1050 ti GPU'nun önerilen gereksinimlerini karşılamalıdır . Taktik savaşınızı kusursuz bilgisayar performansıyla tamamlamak için, savaş alanına hükmetmek için Core i5-4460 CPU'nun gereksinimlerini karşılamanız gerekir. Valorant'ta yeni nesil FPS taktik nişancı oyunlarını deneyimleyin.
 
Son düzenleme:

Üst