Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Valorant "Van -102" hatası nasıl çözülür?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Valorant "Van -102" hatası nasıl çözülür? Valorant'ta -102 hatayı nasıl çözebilirim?
HVCI hatası alıyorum şimdi çekirdek yazılımı açtım sonra yeniden başlattım mavi ekran veriyor her denediğimde sonra kapalı gözüküyor bellek bütünlüğü açılmıyor.

Valorant "Van -102" hatası nasıl çözülür? Bu tür oyunlarda karşılaşılan "-102" gibi hatalarda en sık rastlanan çözüm yolu, ekran kartı sürücülerini temiz bir kurulumla güncellemek veya yeniden yüklemek oluyor; özellikle bu tür çakışmaların ardından sistem kararlılığı da etkilenir. Ardından, oyunun kendi dosyalarını doğrulamak da bozuk veya eksik dosyaları düzelterek sorunu giderebilir. Eğer problem devam ederse, bilgisayarınızda yüklü olan Visual C++ Redistributable paketlerinin tam olduğundan emin olmak ve oyun dışındaki gereksiz arayüz (overlay) yazılımlarını kapatmak da denenmesi gerekenler arasında. Bahsettiğiniz mavi ekranlar ve HVCI uyarıları, temel sistem dosyalarında veya sürücü uyumsuzluğunda daha derin bir problem olabileceğini gösteriyor, bu yüzden Windows'un kendi dosya denetleyicisini çalıştırmak da işe yarayabilir.

Kişi Yorumladı
Geri