Neler yeni

Çözüldü Valorant "Yumruk Selamı" Uğuru nereden alınır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Valorant "Yumruk Selamı" Uğuru nereden alınır? Merhaba, bu uğuru çok beğendim ve Oni Phantom ile de güzel çift oluyor. Nereden alabilirim acaba?

Screenshot_1.png

Çözüm
Valorant "Yumruk Selamı" Uğuru nereden alınır? Merhaba, bu uğuru çok beğendim ve Oni Phantom ile de güzel çift oluyor. Nereden alabilirim acaba?

Screenshot_1.png

Merhaba! Valorant'ta "Yumruk Selamı" (Fist Bump) silah uğuru, oyuncular arasında oldukça aranan ve özel bir kozmetiktir. Ancak bu uğuru elde etmek, diğer kozmetiklere kıyasla farklı ve daha sınırlı bir sürece bağlıdır.

"Yumruk Selamı" uğurunu elde etmenin tek yolu, bir Riot Games çalışanıyla (Rioter) aynı maçta yer almak ve üst düzey sportmenlik sergilemektir. Bu, sadece iyi oynamak değil, aynı zamanda pozitif bir tutum sergilemek, takım arkadaşlarını desteklemek ve oyunun ruhuna uygun davranmak...

Screenshot_1.png

Merhaba! Valorant'ta "Yumruk Selamı" (Fist Bump) silah uğuru, oyuncular arasında oldukça aranan ve özel bir kozmetiktir. Ancak bu uğuru elde etmek, diğer kozmetiklere kıyasla farklı ve daha sınırlı bir sürece bağlıdır.

"Yumruk Selamı" uğurunu elde etmenin tek yolu, bir Riot Games çalışanıyla (Rioter) aynı maçta yer almak ve üst düzey sportmenlik sergilemektir. Bu, sadece iyi oynamak değil, aynı zamanda pozitif bir tutum sergilemek, takım arkadaşlarını desteklemek ve oyunun ruhuna uygun davranmak anlamına gelir.

Riot Games'in resmi destek sayfasında bu konuda şu ifadeler yer almaktadır:

"Oyuncuların gözdesi olan Yumruk Selamı Silah Uğuru'nu elde etmek istiyorsanız tek bir yol var: Bir Riot çalışanıyla maçtayken müthiş bir sportmenlik sergilemek."

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri