Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Vanguard kernel seviyesinde mi çalışıyor?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Vanguard kernel seviyesinde mi çalışıyor? Arkadaşlar kernel seviyesinde çalışıyor diye biliyorum. Yani bilgisayarı açarken o da bilgisayarla beraber açmak şart diye biliyorum. Dayanamadım, Valorant indirdim. Ancak Vanguard istediğim zaman kapatabiliyorum. Laptopla beraber açılmıyor. Oyunu açtığım zaman otomatik açılıyor, kapattığım zaman otomatik kapanıyor. Vanguard sistemi değişti mi?

Vanguard kernel seviyesinde mi çalışıyor? sorusuyla ilgili sizin de belirttiğiniz gibi sistem açılışında otomatik başlamama ve manuel olarak kapanabilme durumu, bu anti-cheat sisteminin çalışma şeklinde bir değişiklik olabileceğini düşündürebilir. Normalde Vanguard, sistem bütünlüğünü korumak amacıyla Windows ile birlikte otomatik başlatılacak şekilde tasarlanmıştır; bu tür durumlarda en sık karşılaşılan neden, ilgili Windows servisinin (services.msc üzerinden kontrol edilebilir) manuel başlatmaya veya devre dışı bırakılmış duruma ayarlanmış olmasıdır. Bu yüzden ilk adım olarak, Windows servislerine girip Vanguard anti-cheat hizmetinin 'Başlangıç türü'nü 'Otomatik' olarak ayarlayıp denemenizi tavsiye ederim.

Kişi Yorumladı
Geri